Reţete de la cititori: Prăjitură cu ciocolată şi pere – Florentina Hij

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu ciocolată şi pere
Prăjitură cu ciocolată şi pere

Ingrediente: 4 pere, 3 ouă, 90 ml  lapte, 70 g unt, 170 g ciocolată, 150 g zahăr, 120 g făină, 1/2 plic  praf de copt, 1 plic de zahăr vanilat, esenţă de rom.

Preparare

Perele se spală, se curăţă de coajă şi se taie în patru, după care se curaţă de cotoare. Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă untul moale, 90g ciocolată topită în lapte pe baie de aburi, făina amestecată cu praful de copt şi se omogenizează compoziţia. Într-o formă rotundă unsă şi tapetată cu hârtie de copt şi se aşează perele, se presară zahărul vanilat apoi se toarnă compoziţia. Se dă tava la cuptorul preîncălzit circa 30-40 de minute. După răcire, prăjitura se decorează cu restul de ciocolată topită sau se răstoarnă pe un platou. Se îndepărtează hârtia de copt şi de decorează cu ciocolată topită. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net