Reţete de la cititori: Prăjitură cu brânză, rubarba şi pere roşii – Simona Pătraş

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu brânză, rubarba şi pere roşii
Prăjitură cu brânză, rubarba şi pere roşii

  • Ingrediente
  • * 300 g rubarbă
  • * 2 pere roşii
  • * 250 g brânză de vaci
  • * 300 g zahăr tos
  • * 1 zahăr vanilat
  • * 200 g smântână
  • * 100 g unt
  • * 50 g făină
  • * 4 ouă
  • * coajă de lămâie şi portocală
  • * 1 linguriţă agar - agar
  • * 1 păstaie de vanilie

Mod de preparare

Se mixează ouăle împreună cu 200 g zahăr tos şi zahărul vanilat.

Într-un alt bol se amestecă brânză de vaci cu smântână, untul topit şi răcit, coajă de lămâie, portocală şi păstaia de vanilie.

Peste amestecul de brânză se adaugă oale mixate omogenizând bine compoziţia.

Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se da la cuptorul preîncălzit la 175 grade timp de 45- 50 minute.

Între timp se curată tijele de rubarbă, perele şi se taie bucăţi potrivite.

Se adaugă rubarbă şi perele într-un vas se pune zahărul puţină apă cât să se acopere şi se lasă să dea un clocot.

Se  adaugă agar agarul şi se lasă să fiarbă două minute.

Se retrage de pe foc şi se lasă să se răcească.

Se lasă prăjitură să se răcească, apoi se adaugă amestecul de rubarbă şi pere roşii.

Se porţionează şi se serveşte cu drag!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net