Reţete de la cititori: Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni – Cristina Iusco

Ultima actualizare:

    Papanaşi cu dulceaţă
Papanaşi cu dulceaţă

Ingrediente: 250 g brânză de vaci, 2 ouă, un praf de sare, 1 plic zahăr vanilat, 1 linguriţă praf de copt, făină, ulei pentru prăjit, smântână şi gem de căpşuni.

Mod de preparare

Punem într-un vas brânza, ouăle, sarea, zahărul şi amestecăm. Apoi amestecăm linguriţa de praf de copt cu 1-2 linguri de făină şi turnăm peste compoziţia făcută înainte. La final adăugaţi făina, Se împarte compoziţia în 4 bucăţi şi din ele se rupe câte o bucăţică mai mică, care va fi capacul de la papanaşi. Apoi se fac papanaşii rotunzi şi o gaură în mijloc. Se pun papanaşii la prăjit în ulei bine încins, se prăjesc pe o parte apoi se întorc pe cealaltă. Când sunt gata se scot pe o farfurie şi în  mijloc punem gem, apoi punem capacul şi punem smântână şi încă un pic de gem. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net