Reţete de la cititori: Minigogoşi de post – Clementina Suciu

Ultima actualizare:

    Minigogoşi de post
Minigogoşi de post

Ingrediente pentru aluat:

  • 500 g făină
  • 1 + 1/2 linguriţă drojdie uscată
  • 1lingură zahăr
  • 1linguriţă sare
  • 300 ml apă caldă
  • 30 ml ulei

Pentru prăjit:

  • Ulei

Pentru pudrat: zahăr pudră

Preparare

Pui făină într-un castron, faci o adâncitură în mijlocul ei unde pui drojdia, zahărul şi puţină apă caldă. Când a crescut maiaua, adaugi restul ingredientelor şi faci un aluat potrivit de tare, pe care să îl poţi întinde. Laşi aluatul la dospit, apoi întinzi o foaie de 2-3 cm din care decupezi cu ajutorul unui păhărel, gogoşele, pe care le coci pe ambele părţi în ulei încins. Le scoţi pe hârtie absorbantă şi le pudrezi cu zahăr. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net