Reţete de la cititori: Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov – Panazan Bianca Raluca

Ultima actualizare:

    Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov
Mâncare din pulpă de curcan cu ceapă şi morcov

Ingrediente

•  1 bucată mare pulpă superioară de curcan

•  1 ceapă mare albă

•  1 fir de ceapă verde

•  1 morcov

•  unt

•  vegeta/piper alb

•  pătrunjel prospăt

Mod de preparare

Carnea se taie în cuburi potrivite, se spală sub jet de apă şi se lasă la scurs.

Ceapă se toacă mărunt, ceapă verde o tăiem rondele şi se pune la călit în unt pentru câteva minute. Se adaugă bucăţiile de carne, se acoperă cu apă şi se lasă la foc mic să fiarbă. Când apa a scăzut se pune şi morcovul tăiat rondele, completăm cu apă cât să acopere, punem condimentele şi lăsăm să fiarbă. Se adaugă apa până când carnea şi legumele sunt fierte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net