Reţete de la cititori: Gem de zmeură

Ultima actualizare:

    Gem de zmeură
Gem de zmeură

Monica Marton ne învaţă cum să pregătim gemul de zmeură.

Ingrediente (necesare pentru o porţie) Gem de zmeură:

4 kg de zmeură50 de grame de ghimbir2,5 kg de miere

Preparare Gem de zmeură:

Curăţaţi şi spălaţi zmeura. Pregătiţi un vas în care puneţi zmeura, adăugaţi mierea peste ea, o amestecaţi bine cu mierea şi o lăsaţi să stea la macerat 2 ore.

Curăţaţi, spălaţi şi daţi prin răzătoare ghimbirul pe care îl adăugaţi peste fructe.

Puneţi compoziţia, la foc mediu, pentru 30-40 de minute, amestecând periodic în ea. Dacă adaugaţi conservant în gem, fierbeţi zmeura doar 15 minute şi adăugaţi conservantul conform instrucţiunilor specifice fiecărui conservant.

Când gemul este fiert, sterilizaţi borcanele şi îl aşezaţi în borcane. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net