Reţete de la cititori: Clătite cu umplutură dublă - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Clătite cu umplutură dublă
Clătite cu umplutură dublă

Ingrediente

6 ouă , 6 linguri cu zahăr, 6 linguri cu ulei, 6 linguri cu bere, 300 ml lapte fiert şi răcit, 300 ml apă minerală, esenţă de vanilie, făină cât este necesară pentru o compoziţia moale care să se întindă uşor în tigaie.

Mod de preparare

Se freacă ouăle cu zahărul, apoi se adaugă uleiul, berea şi esenţa. Laptele se amestecă cu apă minerală şi se adaugă în compoziţie alternând cu făina proaspăt cernută. Se lasă la frigider cca 30 minute.

Se încinge tigaia şi se unge cu ulei. Se ia cu polonicul din compoziţie şi se toarnă în tigaie. Clătita se coace pe ambele părţi, apoi se repetă operaţiunea până când se termină compoziţia.

Se ia o clătită şi se unge cu gem, se pune o altă clătită peste ea şi se rade brânză apoi se rulează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net