Reţete de la cititori: Bărcuţe cu brânză şi mărar – Cornea Laurenţa

Ultima actualizare:

    Bărcuţe cu brânză şi mărar
Bărcuţe cu brânză şi mărar

Ingrediente aluat

•           600 g făină

•           1 lingură sare

•           2 linguri zahăr

•           1 plic drojdie uscată

•           2 ouă

•           300 ml lapte

•           50 ml ulei

Ingrediente umplutură

•           500 g telemea

•           2 ouă

•           sare

•           mărar verde

Pentru uns

•           1 ou

•           2 linguri lapte

MOD DE PREPARARE

Aluatul: Într-un bol adăugăm făină, sarea, zahărul, drojdia şi amestecăm facem o gaură în mijloc adăugăm ouăle bătute cu furculiţa, lapte şi uleiul şi începem să frământăm un aluat omogen şi elastic. Acoperim cu un prosop şi lăsăm la dospit 40 min. Între timp pregătim umplutura. Într-un bol adăugăm telemeaua dată prin răzătoare, ouăle, mărarul şi sare dacă este nevoie şi amestecăm bine. Împărţim aluatul în bucăţi egale, fiecare bucată o întindem şi adăugăm umplutura, răsucim capetele astefel încât să se vadă mijlocul. Repetăm la fel şi cu celelalte. Aşezăm în tava tapetată cu hârtie de copt şi ungem cu oul amestecat cu laptele. Dăm tava la cuptorul încălzit până se rumesc frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net