Peştişori - Angelica Radu

Ultima actualizare:

    Peștișori
Peștișori

Pentru aluat:

1 kg făină albă

2 ouă

50 gr drojdie

150 gr unt

6 linguri zahăr

300 ml lapte (+100 ml apă)

puţină sare.

Pentru umplutură:

300 gr brânză (rasă)

2 ouă (bătute)

400 gr salam(tăiat cubuleţe)

Mod de preparare:

Întâi amestecăm drojdia cu cele 6 linguri de zahăr şi puţin lapte. Separat se încălzeşte laptele şi adăugăm untul să se topească. Punem făina într-un bol de frământat, în mijloc drojdia amestecată cu zahăr, adăugăm treptat laptele cu untul topit, ouăle, sarea şi frământăm un aluat mai moale până începe să se desprindă de pe vas. Dacă este nevoie adăugăm şi cantitatea de 100 ml apă încălzită (acest lucru depinde de tipul de făină pe care-l folosim). Se lasă să crească aproximativ 1 oră. Se împarte aluatul crescut în două părţi. Întindem cu sucitorul o parte din aluat care se taie în pătrate. După ce am tăiat aluatul adăugăm salamul şi brânza rasă, apoi împletim aluatul peste brânză şi salam, iar apoi într-un final după ce am bătut cele două ouă, ungem peştişorii. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net