Reţeta câştigătoare: Pandişpan cu vişine - Robert Bădică

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu piersici
Pandişpan cu piersici

Câştigătorul nostru se numeşte Robert Bădică. El va primi un dispozitiv de ascuţit cuţite.

Ingrediente

200 g vişine (fără sâmburi), 6 ouă, 6 linguri făină, 6 linguri zahăr, coaja de la o lămâie, un praf de sare; Pentru decor: zahăr pudră;

Mod de preparare

Începem prin a scoate sâmburii vişinelor şi lăsăm vişinele de o parte. Separăm ouăle şi punem gălbenuşul într-un bol, iar albuşul într-un alt bol. Peste albuş adăugăm zahărul şi batem până obţinem o spumă tare sau până când rămân moturii pe palete mixerului. Gălbenuşurile le frecăm cu un praf de sare pentru a le intensifica culoarea. Adăugăm peste albuşurile bătute cu zahărul gălbenuşurile şi mai mixăm puţin, cât să le incorporăm. Cu o spatulă incorporăm în spumă făina şi coaja de lămâie. Tapetăm o tavă cu foaie de copt sau cu ulei şi făină şi turnăm compoziţia. Deasupra aşezăm vişinele (dacă vreţi le puteţi da prin puţină făină). Coacem pandişpanul circa 25-35 de minute la foc mic spre mediu. Nu deschideţi cuptorul în primele 15 minute! După ce s-a răcit porţionam şi pudrăm cu zahăr. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net