Reţeta câştigătoare: Negresă cu mascarpone şi zmeură

Ultima actualizare:

    Negresă cu mascarpone şi zmeură
Negresă cu mascarpone şi zmeură

Câştigătoarea noastră se numeşte Nadia Mihaela Stroia. Ea va primi un ibric electric.

Ingrediente:

150 g ciocolată amăruie, 150 g unt, 250 g zahăr pudră, 4 ouă, 100 g făină, 250 g mascarpone, esenţă vanilie sau extract de vanilie Bourbon, 350 g zmeură;

Mod de preparare:

Topim ciocolata şi untul la bain marie.Lăsăm să se răcorească puţin, apoi adăugăm 150 g zahăr pudră, 3 ouă bătute şi făina. Omogenizăm bine. Amestecăm mascarpone cu oul bătut, cu zahărul rămas şi cu esenţa de vanilie. Turnăm jumătate din aluatul cu ciocolată în tava tapetată cu hârtie de copt, apoi crema de mascarpone. Nivelăm şi punem zmeură, cât mai uniform. Acoperim cu restul de aluat de ciocolată şi introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 25-30 minute. Se lasă să se răcească şi se porţionează. Să aveţi poftă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net