Pulpe de pui la ceaun – Marius Orbai

Ultima actualizare:

    Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun

Ingrediente:

20 de pulpe de pui, un litru de ulei, un vârf de cuţit de sare, un vârf de cuţit de piper, o jumătate de linguriţă de boia de ardei iute, o linguriţă de boia de ardei dulce.

Preparare:

Se spală pulpele şi se pun peste ele sarea piperul şi boiaua. Se amestecă bine şi se lasă să stea o jumătate de ora. Se cura’ă ceaunul, se lasă să se încingă focul sub el şi apoi se pune uleiul în el. Când uleiul este încins, se adaugă pulpele şi se lasă la prăjit 20 de minute. Se scot, se scurg de ulei şi se aşază pe platou. Eu le-am servit cu cartofi prăjiţi şi salată.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net