Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan

Ultima actualizare:

    Reteta perfecta pentru o masa copioasa, alaturi de cei dragiclickpoftabuna.ro
Reteta perfecta pentru o masa copioasa, alaturi de cei dragiclickpoftabuna.ro

Dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un preparat simplu şi delicios, atunci trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, de pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan. Carnea de pui este moale la interior şi crocantă la exterior. Iar legumele la cuptor îi dau un plus de savoare.

Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan – Ingrediente

6 pulpe superioare de pui1 linguriţă amestec de condimente, după preferinţăsare grunjoasă, după gustpiper negru măcinat, după gust3 linguri unt100 g baby spanac, tocat cât mai mare450 g cartofi albi, tăiaţi în 2 sau 3 părţi2 linguri frunze de pătrunjel tocat

Pentru sosul cremos de parmezan

60 g unt nesărat4 căţei de usturoi tocaţi2 linguri de făină240 ml supă de pui (sau mai multă, dacă este cazul)1 linguriţă cimbru uscat½ linguriţă busuioc uscat120 g amestec de lapte şi smântănâ50 g parmezan rassare grunjoasă, după gustpiper negru măcinat, după gust

Află cum se prepară pulpele de pui cu cartofi pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se prepară cele mai bune cotlete de porc la cuptor.

Știi că se pot face trandafiri din cartofi? Iată cum!

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net