Prăjitură cu rubarbă - Dvornic Elke

Ultima actualizare:

    Prîjitură cu rubarba
Prîjitură cu rubarba

Ingrediente:

6 ouă, 2 ceaşti zahăr, 1 ceaşcă apă, 1 ceaşcă ulei, 1 zahăr vanilat, 4 ceşti făină + 1 praf de copt, 4-5 beţe de rubarbă (rubarba se curăţă de pieliţa aceea subţire, se taie bucăţele cam de 1,5- 2 cm sau după preferinţă şi se presară zahăr după gust deoarece ele sunt cam acrişoare), puţină sare.

Preparare

Se bat albuşurile spumă, cu puţină sare, se adaugă zahărul, apa, uleiul şi zahărul vanilat, apoi se pun gălbenuşurile şi la sfârşit făina cu praful de copt. De preferabil din acest moment se amestecă cu telul sau cu o lingură, ca să nu se lase blatul. Eu pun în tavă hârtie de copt apoi pun compoziţia, se adaugă rubarba scursă de zeamă şi se dă la cuptor până se rumeneşte. Acest blat merge foarte bine şi cu cireşe, vişine, căpşuni, ananas, eu pe acestea le-am încercat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net