Prăjitură cu nucă, vişine şi cremă de cafea – Adriana Rada

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu nucă, vişine şi cremă de cafea
Prăjitură cu nucă, vişine şi cremă de cafea

INGREDIENTE

Foaie: 250 g făină, 140 g untură, 70 g zahăr, 1ou, 1plic praf de copt, smântână cât cuprinde;

Blat: 6 ouă, 250 g zahăr, 200 g nuci măcinate, 3 linguri făină. Cremă: 100 ml cafea naturală, 150 g zahăr şi 2 linguri cacao, 3 gălbenuşuri, 150 g zahăr praf, bombonele decorative.

Mod de preparare:

Se face o foaie care se întinde în tavă. Peste ea se pune gem de căpşuni şi vişine sparte. Se face un blat din 6 ouă, 250 g zahăr, 200 g nuci măcinate, 3 linguri făină şi se toarnă peste vişine şi se coace la foc potrivit cam 30-35 minute.

100 ml cafea naturală se fierbe cu150 g zahăr şi 2 linguri cacao. Când s-a răcit se amestecă cu 3 gălbenuşuri şi 150 g zahăr praf şi la urmă 1 ramă sau unt. Crema se pune peste prăjitura răcită şi se ornează cu bombonele de ciocolată sau ciocolată răzuită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net