Prăjitură cu gem de afine – Carmen Tender

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu gem de afine
Prăjitură cu gem de afine

Ingrediente Blat:

400 g făină, 8 gălbenuşuri, 400 g zahăr pudră, 12 linguri apă, gem de afine (dulceaţă); Bezea: 8 albuşuri, 200 g zahăr;

Preparare:

Se separă gălbenşurile de albuşuri. Pe acestea din urmă le păstrezi pentru bezea. Se bat gălbenuşurile cu apă, turnată fir subţire, până devin o spumă, adaugi zahărul în ploaie, amestecând încontinuu, apoi se adaugă făina şi se încorporează bine. Aluatul obţinut se pune într-o tavă tapetată şi se dă la cuptorul încins 20 minute. Se scoate prăjitura şi se unge cu gemul de afine şi se toarnă peste ea bezeaua făcută din albuşuri şi zahăr. Se ţine la cuptor până se rumeneşte bezeaua. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net