Prăjitură cu blat de pandişpan – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu blat de pandișpan
Prăjitură cu blat de pandișpan

Ingrediente pentru pandişpan:

10 ouă

10 linguri de zahăr

10 linguri de ulei

10 linguri de făină pentru prăjituri

esenţă de vanilie

1 praf de copt

Pentru cremă:

800 g piure de mere

200 g frişcă bătută

2 pliculeţe de gelatină

Decor:

ciocolată rasă

Mod de preparare

Ouăle se mixează bine cu zahărul până devin spumoase şi cresc în volum, apoi se adaugă uleiul treptat, esenţa, praful de copt şi făina, care se încorporează uşor. Se pune compoziţia într-o tăviţă de aluminiu sau tavă de copt şi se lasă la cuptor la foc mediu, circa 40 minute. Se scoate şi se lasă la răcit. Pentru cremă: piureul de mere se amestecă cu frişcă, apoi se adaugă gelatina dizolvată, conform instrucţiunilor de pe pachet. Când s-a răcit blatul se adaugă crema, se nivelează frumos, apoi se rade din plin ciocolată prin răzătoarea cu găuri mari, ca să iasă aşchiuţe creţe. Apoi daţi prăjitura la frigider câteva ore. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net