Prăjitură „Buturuga“ cu cacao

Ultima actualizare:

    Un desert specific sarbatorilor de iarna, dar care se prepara repedeclickpoftabuna.ro
Un desert specific sarbatorilor de iarna, dar care se prepara repedeclickpoftabuna.ro

De când eram mici, mănânc cu drag din prăjitura „buturuga“ cu cacao, pentru că îmi aduce aminte de copilărie. Dacă vreţi să vă aduceţi şi voi aminte de gustul şi aroma unei bucătării pline cu bunătăţi în care trebăluiau mama ori bunica, pregătiţi această reţetă de sărbătoare. În Franţa, această prăjitură este denumită „Buche de Noel“.

Prăjitură „Buturuga“ cu cacao – Ingrediente (8-10 porţii)

Pentru blat3 ouă150 g zahăr pudră1 linguriţă esenţă de vanilie80 g făină1 linguriţă drojdie uscată2 linguri apă

Pentru sirop100 ml apă50 g zahăr pudră2 linguri coniac

Pentru cremă300 g unt3 ouă300 g zahăr pudră4 linguri pudră de cacao3 linguri coniac

Află cum se prepară prăjitura „Buturuga“ cu cacao  pe clickpoftabuna.ro.

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net