Plăcintă aperitiv – Aluculesei Brînduşa

Ultima actualizare:

    Plăcintă aperitiv
Plăcintă aperitiv

Ingrediente:

  - 1 pachet foi (aluat foietaj),

  - 4 ouă,

  - 200 g brânză de capră,

  - 200 g roşii chery,

  - 200 g bacon,

  - 1 legătură ceapă verde,

  - 200 g ciupercuţe.

Mod de preparare:

Se rade brânză într-un castron, peste brânză se adaugă trei ouă şi se mixează, la final se adaugă şi ceapa verde tocată mărunt (nu mai potrivim de sare, deoarece brânza este un pic sărată).

Se întinde  foaia de aluat pe masa de lucru şi se taie două forme rotunde, din fiecare foaie se fac câte două foi rotunde. Se pune în tavă, hârtie de copt ,se presoară puţină făină, se aşază o foaie şi se pune cu lingura compoziţia de brânză, se aşeza felii de ciupercuţe, felii de bacon, se aşază din nou o foaie de aluat şi se continuă cu aşezatul ingredientelor pe foi, până la ultima foaie. Peste ultima foaie nu se mai pune nimic.

Pe mijlocul plăcintei se pune un borcănel mic şi se taie cu cuţitul plăcinta în opt bucăţi, se întorc apoi petalele, două câte două, se unge plăcintăacu un ou bătut, se ornează cu roşii chery şi se dă la cuptorul încălzit deja. Când se rumeneşte pe margini este semn că plăcinta noastră este gata. Să aveţi poftă dragilor, la aşa deliciu culinar!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net