Piept de pui cu sos - Laurenţia Cornea

Ultima actualizare:

    Piept de pui cu sos
Piept de pui cu sos

Ingrediente: 

1 piept de pui

sare

busuioc

rozmarin

sos de soia

1 portocală

1 lingură paste de tomate

100 ml vin.

Preparare:

Pieptul de pui îl spălăm, îl ştergem cu un prosop de bucătărie şi îl tăiem în două. Într-o farfurie adăugăm pasta de tomate (amestecată cu puţină apă), sos de soia, zeama de la portocală, sare, piper, busuioc, după gust şi amestecăm bine cu grijă, după care condimentăm carnea. Adăugăm într-o tavă (o ungem cu ulei) o cană de apă şi 100 ml vin şi dăm la cuptor circa 40 minute (eu am adăugat şi jumătate de portocală tăiată felii cu tot cu coajă). Lăsăm să se răcească puţin înainte.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
eri clinic   clinica implant mamar București   doctor implant mamar București    click jpg
zodii, foto shutterstock jpg
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
porc carne adobestock jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net