Piept de porc umplut – Maria Suzana

Ultima actualizare:

    Piept de porc umplut
Piept de porc umplut

Ingrediente: 1 bucată piept de porc fără os de aproximativ 1 kg, 1 pereche cârnaţi uscaţi afumaţi, 8 felii şuncă presată de porc, 8 felii caşcaval, sare, piper, condiment pentru carne de porc sau vegeta.

Preparare:

Se taie 2-3 buzunare în bucată de piept, se aşează carnea pe o bucată mare de folie de aluminiu se condimentează fiecare parte a cărnii, se aşează în primul buzunar 2-3felii de şuncă presată, 2-3 felii de caşcaval, şi 2-3 bucăţi de cârnaţi tăiat mai mic, se repetă aceaşi operaţiune în restul buzunarelor şi deasupra. Se înveleşte bine bucată de carne în folie şi se pune în tavă, iar în tavă se adaugă apă aproximativ jumătate de tavă să fie apă. Se dă la cuptor pentru 1h jumătate, când e gata se scurge apă din tavă, se rupe folia de deasupra şi se mai introduce la cuptor circa 5-10 minute pentru a-i da culoare. Se poate servi cu murături, o garnitură de cartofi.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
branza istock jpg
zodiac 600x400 jpeg
Cozonac cu aluat oparit 696x392 jpg webp
Cozonac cu ciocolata, Majda foto Shutterstock side jpg
concert jpg
zodiac 2904106 1920 jpg
loghin salmale jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net