Peşte la cuptor cu sos de smântână

Ultima actualizare:

    Peştele poate fi deseori servit cu sosuri, cum este acesta de smântână.sursa pozei: clickpoftabuna.ro
Peştele poate fi deseori servit cu sosuri, cum este acesta de smântână.sursa pozei: clickpoftabuna.ro

De ce este peștele așa de benefic sănătății umane? Popoarele unde se consumă mult pește, în special cel oceanic de adâncime, precum Japonia și insulele Pacificului, au o incidență a bolilor cardiace semnificativ scăzută față de cele neconsumatoare de astfel de alimente. Peștele oceanic de adâncime, cum sunt tonul și somonul, sunt surse excelente de proteine, la fel ca și uleiurile de pește, bogate în doi acizi esențiali, acidul eicosapentenoic (EPA) și acidul docosahexenoic(DHA). Acestea sunt printre cele mai eficace fluidizante naturale ale sângelui.

Pentru că vine vara și avem nevoie de alimente cât mai ușoare, răcoritoare și totuși hrănitoare, peștele la cuptor cu sos de smântână este mâncarea perfectă. Iar pentru cei care adoră să consume pește proaspăt, prins chiar în aceeași zi, iată o rețetă ce merită încercată.

Înăbușirea este una din cele mai bune metode de a prepara mâncarea, mai ales peștele. Acest proces reține sucul cu toate vitaminele și substanțele nutritive din pește, nu are nevoie de grăsime și poate fi consumat alături de diverse sosuri, cum este cel de smântână.

Ingrediente Pește la cuptor cu sos de smântână:

Pește proaspătGhimbirVin albSmântânăUsturoi

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net