Paste la cuptor - Dinu Maria Otilia

Ultima actualizare:

    Paste la cuptor
Paste la cuptor

Ingrediente:

400 g paste, 1 litru suc de roşii…nu cel la cutie de carton, la sticlă din sticla Cirio sau şi cele româneşti sunt foarte bune, cam 1o frunzuliţe busuioc, 100 g parmezan – se poate şi fără, 50 ml ulei măsline.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert în apă clocotită şi sărată după timpul indicat pe pungă chiar şi 1 minuţel mai puţin. Într-o altă oală adâncă se pune puţin ulei de măsline, sosul şi se lasă să scadă cam de 1 deget sosul din oală. Spre final se adaugă busuiocul şi se acoperă.

Pastele deja fierte se amestecă cu câteva linguri bune din acest sos şi într-o tavă înaltă sau vas yena bine uns cu suc de roşii se pun pastele în straturi iar între acestea se pune sos şi puţin parmezan. La final se toarnă restul de sos. În mod normal sucul de roşii trebuie să ajungă puţin mai sus de jumătatea vasului cu paste.

La final, când sunt uşor aurite se scot de la cuptor şi se servesc calde cu puţin parmezan…iubitorii de produse româneşti pot folosi şi brânză de oi.

În loc de suc de roşii se poate face un sos din roşii proaspete sau conservele de roşii cubuleţe .

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net