Paste Caccavella umplute – Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

    Paste Caccavella umplute
Paste Caccavella umplute

Ingrediente

2 paste Caccavella (sau nişte scoici mai mari din paste făinoase)

1 piept dezosat potrivit de mare

200 g afumătură fără os

1 ceapă roşie

2 ardei graşi

2 roşii

6 ouă de prepeliţă

5-6 ciupercuţe

100 ml ulei de măsline

Sare

Piper

1 linguriţă de legume dezhidratate

mărar verde

o lingură de smântână

Preparare

Se pune la fiert 1 litru de apă cu un praf de sare, iar când dă primul clocot, băgăm pastele caccavella să fiarbă aldente, cca 15 minute. Se scot pe o farfurie şi se lasă la răcit. Într-un pic de ulei încins, călim afumătura tăiată cubuleţe, adăugăm ceapa tăiată mărunt, ciupercile feliate, pieptul de pui tăiat în cubuleţe mici, ardeiul şi roşiile mărunţite şi lăsăm să se călească un pic, potrivim de sare şi piper, dăm de pe foc şi presărăm mărar tocat fin. Umplem fiecare scoică cu această umplutură, apoi spargem deasupra fiecăreia câte 3 ouă de prepeliţă pentru a lega un pic umplutura. Se aşează într-o tavă mai înaltă, cu umplutură în sus şi adăugăm în tăviţă apă, până sub buza pastelor, în care adăugăm un praf de sare, linguriţa de legume deshidratate, un pic de ulei de măsline şi dăm la cuptor până se coc bine ouăle de prepeliţă de deasupra. Se servesc calde, cu smântână şi mărar tocat fin. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net