Pappardelle cu sos de hribi - Albert Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Pappardelle cu sos de hribi
Pappardelle cu sos de hribi

Ingrediente:

- 400 g pappardelle- 200 g hribi- 2 linguri ulei- 100 gr jambon afumat- 200 ml smântână de gătit- 200 ml supă de pui- piper negru măcinat- 1 ardei iute roșu- roșii cherry - fire de chivas

Preparare:

Hribii se spală și se feliază. Într-o cratiță se încinge untul și se pune jambonul marunțit la călit. După ce se rumenește, se adaugă hribii și se călesc împreună 2,3 minute. Turnăm smântâna și supa de pui. Fierbem la foc scăzut 6-8 minute sau până când sosul capătă consistență.Pastele se fierb în apă cu sare și se scurg. În momentul servirii puneți pastele în farfurii, adăugați un polonic de sos, decorați cu roșii cherry, ardei iute și fire de chivas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net