Papanaşi - Albert Daniel Bertoni

Ultima actualizare:

    Papanaşi
Papanaşi

Ingrediente pentru 6 porții - 12 bucăți

- 700 g brânză dulce de vaci- 350 g făină- 3 ouă- 120 g zahar pudră vanilat- coaja rasă de la 2 lămâi/portocale- 2 fiole esență de vanilie- 5 gr bicarbonat de sodiu

Preparare:

- din toate ingredientele se va frământa un aluat de consistență moale, compactă și cu tentă ușor lipicioasă. Se lasă să se odihneasca în frigider, pentru 30 de minute.- cu mâinile pudrate cu făină, se modeleaza papanașii care vor fi prăjiți în baie de ulei, dupa ce acesta se va fi încins, la foc mediu.- papanașii vor fi scoși pe hartie absorbantă, pentru a se scurge excesul de ulei, apoi se pot servi cu smântână și dulceață de vișine, mure, cireșe amare, zmeură.Pofta buna !

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net