Pandişpan pufos cu pierisici – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu piersici
Pandişpan cu piersici

Ingrediente

5 ouă

5 linguri zahăr

5 linguri ulei

6 linguri făină

esenţă de vanilie

1 plic praf de copt

piersici

zăhar pudră cu aromă de vanilie

Mod de preparare

Gălbenuşurile le mixăm cu zahărul şi uleiul până devin cremoase, albuşurile le batem spumă cu puţină sare. Gălbenuşurile le adăugăm peste albuşurile spumă, apoi adăugăm puţin câte puţin, făina şi praful de copt.

Turnăm compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau cu hârtie de copt.

Adăugăm jumătăţi de piersici şi dăm prăjitura la cuptorul preîncălzit, în prealabil, în jur de 35 minute, foc mediu.

Pudrăm prăjitura cu zahăr pudră cu aromă de vanilie şi o porţionăm după plac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net