Pandişpan cu afine şi sos de căpşuni - Cornea Laurenţa

Ultima actualizare:

    Pandişpan cu afine şi sos de căpşuni
Pandişpan cu afine şi sos de căpşuni

Ingrediente

•        4 ouă

•        5 linguri făină

•        3 linguri ulei

•        1 praf de sare

•        5 linguri zahăr

•        1/2 praf de copt

•        esenţă de vanilie

•        afine

•        Sos de căpşuni

•        300 g căpşuni

•        150 g zahăr

•        100 ml apă

Mod de preparare

Într-un bol mixăm albuşurile spumă, adăugăm zahărul şi mixăm până se topeşte, adăugăm gălbenuşurile, adăugăm făina amestecă cu praful de copt şi cernută.

Amestecăm uşor cu o lingură, adăugând treptat uleiul şi esenţa de vanilie. Turnăm compoziţia în tava unsă şi tapetă cu făină. Deasupra adăugăm afinile şi un pic de zahăr vaniilat. Dăm tava la cuptorul încălzit circa 30 minute până trece testul cu scobitoarea. Lăsăm să se răcească în tavă după care îl feliem. Sosul de căpşuni: Se spală căpşunile şi se îndepărtează codiţele, se taie bucăţi şi se pun într-o cratiţă. Adăugăm zahărul şi apa. Lăsăm să fiarbă la foc mic până se leagă siropul, lăsăm să se răcească şi turnăm peste chec.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net