Ouă «îmbrăcate» - Aneta Frunză

Ultima actualizare:

    Ouă «îmbrăcate»
Ouă «îmbrăcate»

Ingrediente:

ouă fierte tari, sfeclă roşie, pesmet, făină, un ou crud, sare şi piper, oţet şi ulei.

Preparare

Ouăle fierte, tari, le curăţăm de coajă. Sfecla o fierbem sau o coacem la cuptor. Când este gata o trecem pe răzătoarea cu ochiuri mici, o asezonăm cu sare, piper, ulei şi oţet. Fiecare ou fiert îl îmbrăcăm în amestecul de sfeclă.Pregătim paneul; într-o farfurie punem un pic de făină albă, în alta pesmetul şi în a treia farfurie spargem un ou, pe care-l batem bine cu o furculiţă.Oul îmbrăcat în pasta de sfeclă, îl trecem prin făină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Am repetat operaţiunea de trei ori. Prăjim apoi în ulei încins, până când crusta de pesmet devine aurie. Când s-au răcit, le tăiem în patru şi punem pe platou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net