O reţetă gustoasă pe zi: Tort diplomat cu mere

Ultima actualizare:

    Tort diplomat cu mere
Tort diplomat cu mere

Ingrediente pentru aluat:

350 g biscuiți simpli, 4 linguri unt topit, 2 linguri zahăr; Pentru cremă: 500 ml iaurt gras, 500 ml frișcă, 3 mere, 50 g nuci, 2 plicuri gelatină incoloră, 100 g zahăr.

Preparare:

Zdrobești biscuiții, îi amesteci cu untul și zahărul și-i așezi într-o tavă rotundă. Dai blatul la rece 30 de minute. Amesteci iaurtul scurs cu zahărul, adaugi frișca bătută și gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Torni jumătate din compoziție, așezi un strat de mere curățate şi feliate și restul de compoziție în care ai pus nuca sfărâmată. Dai tortul la rece peste noapte, iar a doua zi îl decorezi după imaginație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net