O reţetă gustoasă pe zi: Tort cu cremă de cappuccino

Ultima actualizare:

    Tort cu cremă de cappuccino
Tort cu cremă de cappuccino

Ingrediente:

Pentru aluat: 3 ouă, 80 g făină, 1 pachet zahăr vanilat, 80 g zahăr pudră; Pentru umplutură: 300 ml apă, 3 mere, 100 g zahăr, 1 pachet cu praf de budincă de vanilie; Pentru cremă: 250 g brânză de vaci, 100 g zahăr pudră, 4 linguriţe nes, 10 g gelatină, 250 g frişcă lichidă; Pentru glazură: 100 g frișcă lichidă, 100 g ciocolată neagră.

Preparare:

Pentru blat, separi ouăle și mixezi gălbenuşurile cu zahărul vanilat. Le adaugi în albuşurile bătute spumă cu zahărul pudră. Adaugi făina cernută şi amesteci de jos în sus. Pui aluatul într-o formă de tort cu pereţi detaşabili și dai în cuptor 30 de minute. Lași la răcit, apoi îl tai în jumătate. Pentru cremă, baţi frişca împreună cu zahărul pudră. Mixezi brânza de vaci cu nesul, frişca şi gelatina preparată, apoi o întinzi peste o felie de blat şi aşezi a doua felie. Laşi 30 de minute la frigider. Cureţi merele, le tai cuburi şi le pui într-o cratiţă cu zahărul şi apa. Laşi să se înmoaie puţin, pui praful de budincă, amesteci şi ţii pe foc încă 2 minute. Torni umplutura de mere peste tort și dai din nou la rece. Pentru glazură, pui frișca pe foc, apoi adaugi ciocolata şi amesteci până când aceasta se topește. Torni glazura peste tort şi-l dai la rece. Decorezi după imaginație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net