O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniţă de vită şi cârnaţi

Ultima actualizare:

    Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume
Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume

Ingrediente

500 g carne de vită

500 g cârnaţi

3 linguri făină

2 linguri ulei

4 linguri bulion

3 căţei usturoi

1 pahar vin roşu sec

2 cepe

2 roşii

2 ouă fierte tari

sare

piper

1 cană apă fierbinte

Preparare

1. Cureţi cepele, tai roşiile bucăţi şi usturoiul în felii. Speli carnea, o cureţi de pieliţe şi o tai cuburi pe care le dai apoi prin făină. Tai cârnaţii în bucăţi. Încingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti carnea de vită şi cârnaţii. Adaugi ceapa şi usturoiul şi laşi încă 10 minute pe foc. Apoi torni bulionul, vinul şi pui şi roşiile tăiate. Amesteci.

2. După 10 minute, torni o cană de apă fierbinte şi adaugi sare şi piper. Acoperi şi laşi la foc mic până când carnea este moale. Serveşti cu felii de ou fiert.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net