O reţetă gustoasă pe zi: Terină de legume la grătar

Ultima actualizare:

    Terină de legume
Terină de legume

Ingrediente

● 2 vinete ● 2 dovlecei

● 3 ardei graşi roşii

● 3 ardei graşi galbeni

● 2 cepe roşii ● sare

● piper ● 3-4 linguri ulei

Mod de preparare

1. Speli vinetele, le tai felii pe lung, le dai cu sare, le laşi 30 de minute şi le clăteşti. Tai ardeii pe jumătate, le scoţi nervurile şi îi cureţi de sâmburi, ceapa rondele şi dovleceii felii, pe lung, ca pe vinete. Pui toate legumele într-un bol, torni uleiul peste ele şi le amesteci uşor. Încingi grătarul, pui legumele, pe rând, şi le frigi pe ambele părţi, apoi le aşezi într-un vas şi le dai

cu sare şi piper, după gust.

2. Pregăteşti o tavă antiaderentă de cozonac şi pui legumele calde astfel: felii de ardei graşi, felii de vinete, de dovlecei, inele de ceapă, iar ardei, dovlecei, ceapă, ardei, vinete, dovlecei şi termini cu felii de ardei graşi. Trebuie să aşezi legumele cât mai strâns şi să umpli toate golurile, apoi acoperi cu folie de plastic, apeşi uşor cu mâna, pui deasupra o altă formă şi o greutate, dai la frigider şi serveşti a doua zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net