O reţetă gustoasă pe zi: Tartă cu pere

Ultima actualizare:

    Tartă cu pere
Tartă cu pere

Reţeta gustoasă de azi este tară cu pere.

Ingrediente Tartă cu pere:

Pentru aluat: 230 g făină, 80 g zahăr, 120 g unt, 1 ou; Pentru umplutură: 3 pere, 100 g zahăr, 200 ml frișcă lichidă, 1 plic zahăr vanilat, 1 ou, 2 gălbenușuri.

Preparare Tartă cu pere:

Combini făina cernută cu zahărul. Adaugi untul rece tăiat cubulețe. Amesteci cu mâinile până obții o compoziție nisipoasă, apoi încorporezi oul și frămânți bine. Aduni aluatul într-o bilă pe care o învelești în folie alimentară și o dai la congelator 30 de minute. Între timp pregătești umplutura. Bați oul cu cele două gălbenușuri și cu cele două tipuri de zahăr. Torni frișca lichidă și amesteci bine. Alatul rece îl întinzi pe o tavă tapetată și o dai la frigider 15 minute. Ulterior, întinzi peste el hârtie de copt și pui o mână de boabe de fasole. Coci aluatul 25 de minute la 180 °C, apoi îndepărtezi hârtia de copt și boabele de fasole și o mai coci alte 10 minute. Cureți perele de semințe, le feliezi și le pui peste aluatul fierbinte. Torni amestecul de ouă și mai dai tava la cuptor încă 20 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net