O reţetă gustoasă pe zi: Tartă cu cremă de ciocolată

Ultima actualizare:

    Tartă cu cremă de ciocolată
Tartă cu cremă de ciocolată

Ingrediente

Pentru blat

350 g făină

2 linguri cacao

120 g zahăr pudră

1 praf de sare

200 g unt

1 gălbenuș

Pentru cremă

330 g ciocolată neagră

300 g smântână pentru frișcă

Preparare

1. Amesteci făina cu pudra de cacao, zahărul și sarea. Adaugi untul moale și gălbenușul. Frămânți până când aluatul începe să se sfărâme. Îl întinzi într-o tavă tapetată și-l dai la congelator 30 de minute. Ulterior, acoperi aluatul cu hârtie de copt peste care pui o mână de fasole boabe și-l dai la cuptor 25 de minute. Îndepărtezi hârtia și fasolea și mai dai tava la cuptor încă 10 minute.

2. Pentru cremă, bați smântâna până se întărește apoi o pui pe foc până începe să dea în clocot. Frișca fierbinte o strecori și o torni peste bucățile de ciocolată. Amesteci până se topește, apoi răstorni crema peste blat. Dai tarta la frigider două ore.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net