O reţetă gustoasă pe zi: Sarmale de pește

Ultima actualizare:

    Sarmale cu peşte
Sarmale cu peşte

Ingrediente:

1 varză potrivită, 1 kg crap dezosat, 200 g peşte afumat, 100 g orez, 3 cepe mici, 4 linguri ulei, sare, piper măcinat şi boabe, cimbru, mărar, foi de dafin, 240 ml vin alb, 240 ml suc de roşii; Pentru decor: felii de lămâie, pătrunjel tocat.

Preparare:

Tai ceapa mărunt şi o căleşti în puţin ulei. Între timp, toci peştele afumat şi carnea de crap. Într-un bol mare, amesteci ceapa călită cu carnea tocată, condimentezi cu piper şi sare, apoi adaugi mărar şi cimbru, după gust, şi orezul spălat în prealabil. Umpli frunzele de varză cu compoziția din carne de peşte şi le strângi bine la capete. Ungi oala cu ulei şi aşezi un strat de varză tocată. Pui, după gust, piper boabe, mărar sau cimbru, aşezi sarmalele în cerc şi le acoperi bine cu varză tocată, adăugând câteva foi de dafin. După ce aşezi ultimul strat de varză, torni vinul, apă şi, la final, sucul de roşii. Laşi sarmalele să fiarbă la foc mic câteva ore, până când s-au pătruns bine. Le serveşti calde, alături de câteva feliuţe de lămâie şi pătrunjel tocat.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net