O reţetă gustoasă pe zi: Pui cu legume în aspic

Ultima actualizare:

    Pui cu legume în aspic
Pui cu legume în aspic

Ingrediente

300 g broccoli

2 morcovi

1 ţelină

1 dovlecel

500 g pui

1 ceapă

80 g gelatină

2 căţei usturoi zdrobiţi

2 albuşuri

1 foaie dafin

piper boabe

sare

Preparare

1. Cureţi legumele şi le fierbi întregi (în afară de broccoli) în apă cu sare, cu foaia de dafin şi boabe de piper. Când legumele aproape au fiert, adaugi broccoli, 2 minute, apoi le scoţi deoparte să se răcească. În zeama rămasă, fierbi puiul 20 de minute apoi scoţi carnea şi îndepărtezi oasele.

2. Strecori zeama. Pui gelatina la înmuiat în apă rece, apoi fierbi puţin în zeama de pui.

3. Laşi la răcit, adaugi usturoiul zdrobit şi albuşurile bătute uşor cu telul şi strecori din nou. Aşezi într-o formă legumele tăiate cubuleţe, bucăţi de pui, torni aspicul şi dai la frigider până a doua zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net