O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu coacăze

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu coacăze
Prăjitură cu coacăze

Reţeta gustoasă de azi este prăjitură cu coacăze.

Ingrediente Prăjitură cu coacăze:

100 g fulgi de ovăz, ½ linguriță praf de copt, 350 g iaurt, 200 g zahăr pudră, 300 ml apă, 1 ou, 500 g brânză cremoasă, 20 g gelatină, 200 g coacăze, 2-3 picături ulei esențial de lămâie; Pentru decor: 15 g gelatină, 150 g zahăr, 300 ml apă, 200 g coacăze.

Preparare Prăjitură cu coacăze:

Înmoi fulgii de ovăz în 150 ml apă clocotită. Acoperi vasul pentru 10 minute. Ulterior adaugi praful de copt și oul și amesteci bine. Torni amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coci blatul 10-15 minute la 200° C. Hidratezi gelatina în restul de apă fiebinte (70°-80°) timp de 10 minute. Amesteci brânza cu zahărul pudră, iaurtul, gelatina hidratată și uleiul esențial de lămâie. Torni jumătate din crema de iaurt cu brânză peste blatul răcit. Adaugi coacăzele și torni restul de cremă. Dai tava la frigider pentru o oră. Pentru decor, hidratezi gelatina în 100 ml apă. Amesteci coacăzele cu zahărul și apa și le pui pe foc 10-15 minute. Lași sosul să se răcorească 2-3 minute, apoi îl amesteci cu gelatina. Torni jeleul peste prăjitură. Dai desertul la frigider 6-8 ore.

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net