O reţetă gustoasă pe zi: Prăjitură cu brânză

Ultima actualizare:

    Prăjitură cu brânză
Prăjitură cu brânză

Ingrediente:

Pentru blat: 300 g biscuiți digestivi, 2 linguri zahăr, 100 g unt; Pentru umplutură: 1 plic gelatină, 500 g brânză de vaci, 150 g zahăr, 150 g smântână, 1 praf de sare, 2 linguri cacao, 1 linguriță esență de vanilie, 3-4 linguri suc de cătină; Pentru glazură:

1 plic gelatină, 300 ml suc de cătină, 100 g dovleac.

Preparare:

Zdrobești biscuiții și-i amesteci cu untul topit și zahărul. Compoziția obținută o așezi în tavă, inclusiv pe margini, și o presezi ușor. Mixezi brânza de vaci bine scursă cu zahărul, esența de vanilie, sarea și smântâna. La final, pui gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Împarți compoziția în jumătate, într-una torni sucul de cătină, iar în cealaltă omogenizezi cacaua. Pui umplutura de cacao peste blat, o nivelezi și deasupra întinzi umplutura cu suc. Dai prăjitura la rece două ore. Cureți dovleacul, îl coci și-l tai cubulețe. Combini sucul de cătină cu gelatina preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pui dovleacul peste prăjitură și torni glazura. Dai din nou prăjitura la frigider peste noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net