O reţetă gustoasă pe zi: Piept de pui umplut

Ultima actualizare:

    Piept de pui umplut
Piept de pui umplut

Ingrediente:

1 piept de pui fără os și piele, 200 g ciuperci, 1 ceapă, 1 morcov fiert tăiat, 4 felii bacon, 3-4 căței usturoi, 150 g cașcaval ras, sare, piper, 5 linguri ulei, 1 lingură unt pentru

uns tava, cimbru (opțional).

Preparare:

Tai pieptul în două și faci în fiecare bucată un buzunăraș. Ai grijă să nu-l tai prea mult. Îl speli, îl dai cu sare și îl ții la frigider cel puțin 30 de minute, apoi îl clăteşti și îl usuci.

Încingi 2 linguri de ulei și călești ceapa tăiată fin, apoi adaugi usturoiul feliat. Lași câteva minute și pui ciupercile feliate, sare și piper după gust. Ții pe foc până când scade zeama lăsată. Pui feliile de morcov, amesteci și lași la răcit, apoi presari cașcavalul și, dacă vrei, cimbru tăiat mărunt. Așezi în fiecare buzunăraș câte 2 felii de bacon, împarți compoziția călită în două și umpli piepții de pui cu ea, apoi îi fixezi cu scobitori sau îi coși. Încingi restul de ulei și îi prăjești pe fiecare parte câte 10 minute. Ungi o tavă cu unt, așezi cele 2 bucăți de carne și le mai ții 20 de minute la cuptorul încins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
1 zodii noroc la bani jpg jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (2) jpg
costume de ceremonie (1) jpg
sorin bontea instagram jpg
Top 3 aspecte cheie in prepararea meselor (1) jpg
Dulciuri s╠ªi pra╠åjituri ca odinioara╠å preparate cu i╠éndeletnicire s╠ªi multa╠å iubire  iata╠å cum micile afaceri ÔÇ×de acasa╠åÔÇØ pot reus╠ªi sa╠å transforme orice clipa╠å i╠éntr o poveste memorabila╠å s╠ªi du JPG
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net