O reţetă gustoasă pe zi: Piept de curcan la cuptor

Ultima actualizare:

    Piept de curcan la cuptor
Piept de curcan la cuptor

Ingrediente:

1 piept de curcan dezosat, 20 ml ulei, 1 linguriță ghimbir ras, 1 linguriță cimbru, 4-5 căței usturoi, 20 g unt, 150 g supă de carne, 20 g făină, sare, piper, gogonele, opțional, gogoșari în oțet, opțional.

Preparare:

Topești untul, adaugi usturoiul pisat, presari făina și torni treptat supa de carne. Lași să fiarbă 10 minute și iei de pe foc. Freci pieptul de curcan cu sare și piper, stropești cu ulei, asezonezi cu cimbru și ghimbir și dai la cuptor. După 1 oră, când începe să se rumenească, adaugi supa cu usturoi. Mai lași încă o oră la cuptor, iar din când în când iei cu lingura zeamă din tavă și stropești curcanul. Poți servi friptura cu sos și cu gogonele și ardei în oțet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net