O reţetă gustoasă pe zi: Pește cu ciuperci la cuptor

Ultima actualizare:

    Pește cu ciuperci la cuptor
Pește cu ciuperci la cuptor

Reţeta gustoasă de azi este peşte cu ciuperci la cuptor.

Ingrediente Pește cu ciuperci la cuptor:

700 g pește alb, de preferat cod, 200 g ciuperci champinion, 15 g capere, 2 crenguțe de tarhon, 200 g unt, sare, piper, ½  căpățână de usturoi, 1 linguriță de chilli, 50 g parmesan, ½  linguriță de zeamă de limetă.

Mod de preparare Pește cu ciuperci la cuptor:

Amesteci 150 g unt cu o crenguță de tarhon tăiată, cu usturoiul pisat, cu zeama de lămâie, cu chilli și lași la o parte. Între timp, preîncălzești cuptorul la 200 °C. Tai ciupercile în 4 și le prăjești până se înmoaie în amestecul de unt cu tarhon. Când sunt moi adaugi caperele și le lași 2-3 minute. Presari sare și piper, după gust. Și mai ții 10 minute să se combine aromele, apoi răstorni amestecul într-o tavă. Asezonezi bucățile de pește cu sare și piper, după gust și le așezi peste legume. Le ungi cu o bucată generoasă de unt și le presari cu parmezan. Dai tava la cuptor 20 de minute. Servești mâncarea decorată cu cealaltă crenguță de tarhon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net