O reţetă gustoasă pe zi: Perişoare cu şuncă

Ultima actualizare:

    Perişoare cu şuncă
Perişoare cu şuncă

Ingrediente:

3 ouă, 100 ml lapte, 1 ceapă, 2 căţei usturoi, 1 legătură pătrunjel, 1 franzelă, 2 linguri ulei, 300 g şuncă, sare, piper, 3 linguri griş.

Preparare:

Tai franzela cubuleţe, le aşezi în tavă şi le dai la cuptor, amestecând constant, până se rumenesc. Toci ceapa, usturoiul şi tai cubuleţe şunca. Încingi uleiul şi căleşti ceapa până devine sticloasă, după care adaugi usturoiul şi şunca şi laşi pe foc până se pătrund puţin. Dai deoparte. Baţi ouăle cu laptele până se omogenizează, adaugi sare şi piper după gust şi pătrunjelul tocat. Combini crutoanele din pâine cu şunca şi ceapa. Torni laptele peste crutoane şi amesteci până se omogenizează. La final, trebuie să obţii o compoziţie legată, din care se pot forma perişoare. Dacă mai este nevoie, mai adaugi puţin lapte. Formezi perişoare şi le dai prin griş, apoi le aşezi în apa care fierbe. Le ţii până se ridică la suprafaţă. Le poţi servi alături de o garnitură de varză roşie sau scăldate într-un sos de roşii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net