O reţetă gustoasă pe zi: Mâncărică de porc cu ciuperci

Ultima actualizare:

    Mâncărică de porc cu ciuperci
Mâncărică de porc cu ciuperci

Ingrediente

400 g ceafă de porc

500 g ciuperci

1 ceapă

1 morcov

3 căţei usturoi

100 ml apă

250 g smântână

2-3 linguri ulei

sare

piper

Preparare

Cureţi ciupercile, le tai bucăţi și le călești 5 minute în ulei cu usturoiul pisat, ceapa tocată și morcovul feliat. Scoţi ciupercile și prăjești ceafa de porc feliată. Torni apa, presari sare și piper după gust și ţii până scade lichidul. Adaugi în vas ciupercile și smântâna, condimentezi cu sare și piper și mai lași carnea pe foc 20 de minute.

image
image
image
image
image
image
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net