O reţetă gustoasă pe zi: Friptură de viţel la cuptor

Ultima actualizare:

    Friptură de viţel la cuptor
Friptură de viţel la cuptor

Ingrediente

700 g carne de vițel (pulpă sau antricot)

400 ml vin roșu demidulce

ulei

coriandru

cimbru

sare

piper

1 vânătă

2 ardei grași

1 dovlecel

2 morcovi

5-6 căței usturoi

Preparare

1. Speli bine carnea, o cureți de pielițe și o tai felii groase de 1-2 cm. Le așezi pe un fund de lemn și le presari cu sare, piper, cimbru și coriandru, pe ambele părţi. Încingi puțin ulei într-o tigaie adâncă și rumenești carnea pe care o împănezi cu morcovi cubuleţe.

Cureți legumele și le tai în bucăți destul de mari. Le stropești cu ulei, potrivești de sare și piper și le așezi într-un vas termorezistent uns. Așezi feliile de carne, torni vinul și dai la cuptor, 40 de minute sau până se rumenește frumos carnea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net