O rețetă gustoasă pe zi: Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic

Ultima actualizare:

    Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic
Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic

1 kg ceapă roșie, 200 ml vin roșu, 50 ml oțet balsamic, 250 g zahăr brut, ½ linguriță sare.

Preparare Dulceață de ceapă roșie cu oțet balsamic:

Cureți ceapa, o tai peștișori, apoi presari sarea și o lași 5 minute. O pui într-o oală cu zahărul și cu vinul roșu și fierbi la foc mic. Când ceapa s-a înmuiat și siropul începe să se lege, torni oțetul balsamic. Mai lași pe aragaz încă 15-20 de minute, apoi dai oala deoparte. Păstrezi în borcane sigilate sau într-un caserolă închisă ermetic, la frigider. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net