O reţetă gustoasă pe zi: Cremşnit

Ultima actualizare:

    Cremşnit
Cremşnit

Ingrediente

1 pachet foi de cremşnit

4 gălbenuşuri

1 l lapte

250 g zahăr

100 g amidon

1 praf de sare

1 lingură esenţă de vanilie

50 g unt

zahăr pudră, pentru decor

Preparare

1. Încălzeşti laptele. Separat, mixezi gălbenuşurile cu zahărul şi sarea, până capătă o consistenţă spumoasă. Încorporezi amidonul şi amesteci să se omogenizeze. Pui o cană de lapte în compoziţie şi freci energic. Încorporezi crema de gălbenuşuri în lapte şi amesteci, pe foc mic, până ce budinca se îngroaşă. Dai deoparte, adaugi untul şi esenţa de vanilie şi laşi puţin la răcorit.

2. Pui într-o tavă cu hârtie de copt o foaie de cremşnit, întinzi jumătate din cremă, a doua foaie, restul de cremă şi ultima foaie. Dai prăjitura la rece peste noapte, o scoţi din tavă şi o pudrezi cu zahăr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
Cum iti poti recompensa angajatii pentru eforturile depuse Top 3 sfaturi pentru a i motiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net