O reţetă gustoasă pe zi: Compot de piersici cu căpşuni

Ultima actualizare:

    Compot de piersici cu căpşuni
Compot de piersici cu căpşuni

Ingrediente

2 kg piersici

200 g căpșuni

zahăr, după gust

3 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare

1. Speli piersicile și le opă rești până se crapă coaja. Le descojești, îndepărtezi sâmburii și le tai în jumătate.

2. Pui în fiecare bucată câte o jumătate de căpșună și așezi fructele în borcan. Torni apă cât să acoperi fructele și pui în fiecare borcan zahăr după gust și o lingură de zahăr vanilat. Închizi ermetic borcanele și le așezi într-o cratiță, în care ai pus un prosop. Torni apă cât să le acoperi pe trei sferturi și fierbi compotul o oră, după ce a început să clocotească apa. Pui borcanele în cămară, după ce s-au răcit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alimente diabet jpg
par gras jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
De ce ti e somn dupa ce bei cafea jpg
cub horoscop supărare png
FotoJet (13) jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net