O reţetă gustoasă pe zi: Ciulama de post

Ultima actualizare:

    Ciulama de post
Ciulama de post

Ingrediente

800 g ciuperci

50 g făină

1 ceapă

2 morcovi

1 ardei gras

200 ml ulei pătrunjel sau mărar

sare

piper

Preparare

1. Speli și cureți ciupercile și le pui la fiert în apă cu un praf de sare. Când sunt gata, le scurgi de apa în care au fiert, dar pe care o păstrezi, și le lași să se răcească.

2. Pui ulei într-o cratiță și adaugi ceapa și morcovii, tăiați după dorință, ardeiul gras, fâşii, amestecând cu o lingură de lemn. Combini făina cu zeama în care au fiert ciupercile, având grijă să nu facă cocoloașe, și o torni, în fir subțire, peste legume. Trebuie să obții o consistență cremoasă! Ţii să se înmoaie morcovii, apoi adaugi și ciupercile mărunțițe, un praf de sare și puţin piper. Mai lași pe foc 5 minute, apoi poți servi, cu pătrunjel proaspăt sau mărar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
pizza pixabay jpg
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net