O reţetă gustoasă pe zi: Chiftele de orez

Ultima actualizare:

    Chiftele de orez
Chiftele de orez

Ingrediente:

500 g orez, 1,5 l apă, sare, piper, 200 g caşcaval de post, dat prin răzătoare, 4 cepe potrivite, ulei, 1-2 linguri făină, 100 g pesmet.

Preparare:

Speli orezul în câteva ape şi îl fierbi în apă cu un praf de sare. Îl scurgi bine şi îl laşi să se răcească. Amesteci într-un vas orezul cu caşcavalul ras, ceapa tăiată mărunt, făina şi o lingură de ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi omogenizezi bine compoziţia. Cu mâinile umezite, formezi chiftelele şi le dai prin pesmet. Încingi uleiul într-o tigaie, la foc potrivit, şi prăjeşti chiftelele pe ambele părţi. Le serveşti calde, dacă vrei, cu legume sotate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net